pic.

Slänger bara in en liten bild på min nya frissss, färgen får bli en överaskning.

(inte den bästa kvalisorten dock)



   
 

/LindaFanny

pluggande.

Här sitter jag och pluggar faktiskt. känner mig duktig! och tvungen. Svenska inlämmning vecka 46 visserligen men jag ska reflektera och analysera tre böcker + skriva faktatext och göra bildanalys tills dess. kul.  Veckan har varit riktigt bra faktiskt, men den är mycket mer än slut!  Imorgon är det fredag, vilket betyder helg och men helgen kommer ?? jag den här helgen vet jag inte. På lördag Grease annars får vi se.

kyssar / LindaFanny


skövde.

två dagar i skövde tar på krafterna, nu är jag och emma två nya personer. Håret iallafall, riktigt nice om jag får tycka till. Igår så vart jag in ring av Annelie, kom så fort du kan! klippning färgning och en mode visning lågframför mig, kreepy. men kul var det. (pga detta inget bloggande igår) Nu sitter jag inne hos Emma och bara sitter helt slut efter en jätte lång dag i skövde som sagt var. Ska väll snart kila in till mig och bara ta det lungt, greja lite. vi höres imorgon och så får vi se vad som händer då ;)

/LindaFanny
  

igår, idag


klockan är nu 13.46 och jag tänkte hoppa in i duschen och sen dra upp till mormor och morfar för att få en bit mat i magen. Sen blir det nog ett stycke tårt bakning med min allderles egna Lina.




Du ligger här brevid
och jag känner hur du andas. .
jag kryper tätt intill
lycklig för att du finns till

/LindaFanny


OvanligSöndag.

Godmorgon, govänner.
Söndag idag, och för första gången på länge känns den inte så där meningslös som vanligt. Eftersom nästa vecka inte behövs tillbringas i skolan. Idag vet jag inte riktigt vad som ska ske, kanske får besök?
Morgonen har iallafall tilbringats i mit rum, STÄDNING. ett riktigt röjande skulle jag villa kalla det!
Nu ska mamma fixa lite käk till  mig och syster-liten, och så ska vi käka.

/LindaFanny  


trött fredag.

Här sitter jag, skulle man kunna säga. Farmor och farfar är här och jag har precis käkat lite av farmors spesialite, älgkött och potatis. Dagen har tillbringats i skövde med min kära vänn Maria, det var länge sedan. Nu är det äntligen lov med, och det ska firas med lina, så fort mamma kommer hem. Tror i och försig att det blir tidig sängdags idag, jag är trött som f*n.

/lindafanny

i väntans tider.

En dag kvar till lov, ja det är väll något ingen skulle tacka nej till just nu?
tvåhudra elever i skolan är sjuka, ja jag kan ju inte säga att det är proppfult. Halva klasser överalt.
Här hemma har mamma myst till det med lite levande ljus i höst rusket och livet här i fagersanna flytter väll på ungefär som vanligt.

/lindafanny


.



Kärlek, kärlek, kärlek, kärlek, kärlek, kärlek, kärlek



Kärlek, kärlek, kärlek, kärlek, kärlek, kärlek, kärlek



Kärlek, kärlek, kärlek, kärlek, kärlek, kärlek, kärlek



Kärlek, kärlek, kärlek, kärlek, kärlek, kärlek, kärlek



Kärlek, kärlek, kärlek, kärlek, kärlek, kärlek, kärlek

/LindaFanny


RSS 2.0